Tillfälle! Fantastisk gård till salu

På den här sidan kommer vi kontinuerligt uppdatera med ny information och bilder på den här fantastiska fastigheten som ligger i direkt anslutning till en sjö i nordvästra Skåne

En underbar sjötomt

 

Generell Beskrivning

En unik avstyckad gård med 80 m lång sjötomt 15 m från bostadshuset.

Den centralt belägna fastigheten (4 min till den trevliga ortens centrum) ligger i ett lugnt villaområde och var tidigare en del av en jordbruksfastighet. På den stora tomten (3500 m2) tomten finns ett vackert bostadshus på m2 samt välskötta ekonomibyggnader. Ekonomibyggnaderna innehåller 3 +1 st hästboxar, ko-stall med bra takhöjd och 3 st hundboxar med rastgårdar. Anslutande arrende finns till fastigheten om c:a 1000 m2 med ytterligare 60 m strand vilket gör det passande som en mindre hästgård och/eller kennel.

Huset och ekonomibyggnaderna ger en insynsskyddad tomt mot strandlinjen där sköna sommarkvällar kan avnjutas på den stora överbyggda altanen eller den likaså stora inbyggda uteplatsen med sydläge. Den vackra och välskötta trädgården inramar huset på ett fantastiskt sätt. 

 

Denna underbara och mycket unika pärla ligger i nordvästra Skåne med goda kommunikationer. Pris diskuteras.

Du kan anmäla ditt intresse på mailadress bengthalen.consulting@bredband.net.

  

Husbeskrivning

Entréplan

En öppen entré med möjlighet att hänga av sig ytterkläder i hallen. Här finns även trappan som leder upp. Till vänster finns gästtoaletten samt gången in till köket.

Kök

Ett trevligt och öppet vinkelkök med matplats. Här finns även en grovingång från altanen också med möjlighet till avhängning.

Vardagsrum

Från köket och hallen finns dörrar in till det stora vardagsrummet i vinkel. Här finns plats för soffor ,tv , matplats mm. Vardagsrummet vätter åt syd där den underbara vyn av stranden och sjön breder ut sig. Från vardagsrummet kommer man ut på den inbyggda uteplatsen där sjön ligger endast 15 m bort.

Övervåning

Från hallen på bottenvåningen kommer man upp till övervåningen där man kommer upp i ett allrum med takkupa mot syd och den vackra utsikten över sjön. Vid var gavel finns ett generösa sovrum med gavelfönster och det ena med takkupa mot gården. Stora garderober finns i anslutning till rummen. Från allrummet når man också det stora badrummet toalett, bidé och badkar. Inredningen typiskt 70-tal.

Källare

Från hallen på bottenvåningen kommer man även ner i källaren. Här finns goda förvaringsutrymmen, ett sovrum, grovkök, värmepump (installerad xxx) samt 2 utgångar.

Överbyggd altan

Under uterummet finns en överbyggd altan som vätter mot syd och den vackra utsikten över sjön några meter bort.

Ekonomibyggnader

Som beskrivits finns det i de mycket välhållna ekonomibyggnaderna finns för 3 + 1 hästboxar, sadelrum, 3 st hundar boxar, 6 st bindeln till ungdjur och 8 st till fullstora djur, maskinutrymmen, slaktrum och kylrum. Här finns möjligheter för den häst/hundintresserade men även att göra något riktigt unikt. Stallet ligger nära  bodstadshuset och vätter med sin gavel mot sjön.

 

Trädgården

Den mycket välvårdade trädgården omgärdar huset och ekonomibyggnaderna. På entrésidan finns en asfalterad parkering och stor plats att parkera fordon. På den insynskyddade baksidan finns den fantastiska sjöutsikten och den långa strandtomten där man kan ta sitt morgondopp. Här kan man njuta av sol och vatten ostört. 

Planlösning